Tlf. 60 60 07 60 - følg os på      

Om AMTF

Aarhus Murer & Tømrerforretning A/S er en veletableret virksomhed, der kan håndtere alt fra mindre byggeopgaver til hovedentrepriser.

 

Hvem er AMTF?

Virksomheden er drevet af Martin Lægdsmand, uddannet murer og har mange års erfaring indenfor branchen.

I øjeblikket har Aarhus Murer & Tømrerforretning lige under 20 ansatte, der både tæller kompetente murere og tømrere. Det betyder, at vi kan levere en høj kvalitet i alle slags murer- og tømreropgaver som for eksempel renovering eller nybyggeri.

Ved hovedentrepriser benytter vi os af vores store netværk i byggebranchen. Vores samarbejdspartnere tæller alt fra blikkenslagere og VVS-ere til malere og elektrikere, som vi efter mange års samarbejde ved kan levere håndværk i høj standard.

Vores ansatte er nøje udvalgt efter kompetencer, ansvarlighed, evne til samarbejde og entusiasme. Samtidig lever vi så vidt muligt op til et socialt ansvar ved at ansætte både flexjobbere, flygtninge og unge, der trænger til faste rammer.


Vores hovedkunder er:

- Virksomheder

- Private husstande

- Den offentlige sektor

Vores leverandører er bl.a.:

       
          

Kvalitet & miljø

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning går vi højt op i kvalitet. Vores materialer er altid gennemtestede, blandt markedets bedste og de er altid godkendte til Dansk Standard. Vi går desuden efter danskproducerede materialer og den, så vidt muligt, mest miljøbevidste og bæredygtige løsning hver gang.

Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god oplevelse under samarbejdet. Om vi ombygger og renoverer et privat badeværelse eller har hovedentreprisen ved et stort byggeri, er der altid en fast kontaktperson hos os, der sørger for, at kommunikationen glider optimalt. Se mere om vores garantiordninger mv. her

Velkommen til Aarhus Murer & Tømrerforretning!