Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os for et godt tilbud - følg os også på FACEBOOK og LINKEDIN

Om AMTF

Aarhus Murer & Tømrerforretning A/S er en veletableret virksomhed, der kan håndtere alt fra mindre byggeopgaver til hovedentrepriser.

 

Hvem er AMTF?

Virksomheden er drevet af Martin Lægdsmand og Kasper Bording, der begge er uddannede murere og har mange års erfaring i branchen.

I øjeblikket har Aarhus Murer & Tømrerforretning 25 ansatte, der både tæller kompetente murere og tømrere. Det betyder, at vi kan levere en høj kvalitet i alle slags murer- og tømreropgaver.

Ved hovedentrepriser benytter vi os af vores store netværk i byggebranchen. Vores samarbejdspartnere tæller alt fra blikkenslagere og VVS-ere til malere og elektrikere, som vi efter mange års samarbejde ved kan levere håndværk i høj standard.

Vores ansatte er nøje udvalgt efter kompetencer, ansvarlighed, evne til samarbejde og entusiasme. Samtidig lever vi så vidt muligt op til et socialt ansvar ved at ansætte både flexjobbere, flygtninge og unge, der trænger til faste rammer.


Vores hovedkunder er:

- Virksomheder

- Private husstande

- Den offentlige sektor

 

Kvalitet & miljø

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning går vi højt op i kvalitet. Vores materialer er altid gennem testede og blandt markedets bedste, og de er altid godkendte til Dansk Standard. Vi går desuden efter danskproducerede materialer og den miljøbevidste løsning hver gang.

Vi lægger vægt på, at vores kunder får en god oplevelse under arbejdet. Om vi ombygger et privat badeværelse eller har hovedentreprisen ved et stort byggeri, er der altid en fast kontaktperson hos os, der sørger for, at kommunikationen glider optimalt.

Velkommen til Aarhus Murer & Tømrerforretning!