Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os direkte her, og få et godt tilbud på din opgave! - følg os også på facebook

Medarbejdere & Jobs

Hos Aarhus Murer & Tømrerforretning A/S er vi bevidste om, at kvaliteten af vores håndværk hviler på vores medarbejderes kompetencer og tilgang til arbejdet. Derfor er vi meget omhyggelig omkring vores ansættelser.
 

Ansvar & trivsel

Vores medarbejdere bliver ansat efter dygtighed, pålidelighed, evne til samarbejde og entusiasme. Lærlinge og nye i branchen bliver taget ved hånden af en erfaren medarbejder og lært grundigt op, og efterhånden som de udvikler sig, får de langsomt mere og mere ansvar.

Det er vigtigt for os, at Aarhus Murer & Tømrerforretning er en arbejdsplads, der både er rar at møde ind til, og samtidig også et sted, der udvikler den enkelte medarbejder. Derfor sender vi jævnligt vores medarbejdere på kurser, og vi holder løbende trivselsamtaler med hver enkelt. Desuden går vi op i jævnligt at lave fælles sjove og hyggelige aktiviteter, der styrker holdånden.

Vi lægger vægt på at leve op til et socialt ansvar. Det betyder, at vi ansætter både flexjobbere, flygtninge og unge, der har haft svært ved at komme ind på jobmarkedet.

Er det dig vi mangler?

Er du interesseret i en stilling hos Aarhus Murer & Tømrerforretning A/S, hører vi altid gerne fra dig.
Send en ansøgning via vores job formular, nu »

Alle ansættelser sker efter overenskomst med Dansk Håndværk, der igen har overenskomst med 3F.