Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os for et godt tilbud - følg os også på FACEBOOK og LINKEDIN

Historien bag AMTF

Virksomheden Aarhus Murer & Tømrerforretning blev etableret i 2005 af Martin Lægdsmand og Kasper Bording.

 

Grundlag & erfaring

Både Martin Lægdsmand og Kasper Bording er uddannede murere, men har begge inden stiftelsen af Aarhus Murer & Tømrerforretning været ude og få erfaringer fra andre brancher.

Martin Lægdsmand har blandt andet tidligere været indehaver af et Fitnesscenter i Lystrup og har arbejdet i et ungdomsfængsel. Kasper Bording har både arbejdet på Skejby Sygehus og har været brandmand hos Aarhus Brandvæsen, herudover er han en ivrig jæger.

I dag er begge tilbage i murerfaget, men bruger erfaringerne blandt andet med håndtering af medarbejdere, der har været socialt udsatte.
 

Siden starten er forretningen vokset støt, og kundekredsen er hvert år blevet større. Fra at være et I/S er Aarhus Murer & Tømrerforretning gået over til at være et Aps og blev for nyligt til et A/S.

 

Nu og i fremtiden

Martin Lægdsmand og Kasper Bording har fra starten været enige om, at Aarhus Murer- & Tømrerforretning skulle være en virksomhed, hvor en aftale er en aftale. Virksomheden er bygget op på troværdighed og respekt for håndværket. Alle projekter skal føres til ende, og alle fejl skal rettes.

I dag har Aarhus Murer- & Tømrerforretning A/S omkring 25 ansatte, og kundekredsen vokser fortsat.