Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os direkte her, og få et godt tilbud på din opgave! - følg os også på facebook

Tømrerarbejde

Hos Aarhus Murer- & Tømrerforretning udfører vi al slags tømrerarbejde af høj kvalitet.

Alt i tømrerarbejde, også dit nye tag

Vi har i øjeblikket syv uddannede tømrere ansat, der alle arbejder med stor respekt for håndværket og det veludførte arbejde.

Skal du have lagt nyt tag, kan vores tømrere sørge for alt fra spærsætning til gavle i robust kvalitet. Desuden samarbejder vi med professionelle taglæggere, der kommer samtidig med vores medarbejdere, så du slipper for flere hold håndværkere.

Udendørs kan vi både bygge dit nye redskabsrum, halvtag, plankeværk eller andre tilbygninger i træ. Indendørs klarer vi gerne din nye hems, trappe, beklædning, køkken, loft til kip eller andre boligdrømme.

Du er sikret den bedste kvalitet hos AMTF

Har du specifikke ønsker, samarbejder vi med snedkere, der kan udføre helt særlige udformninger og tilføjelser i træ.

Tømrerarbejde spænder vidt, og tømrerfaget er i rivende udvikling. Vores medarbejdere gennemgår derfor løbende kurser, så vi hele tiden er på forkant med de nyeste teknikker og materialer.

Vores træ er nøje udvalgt, danskproduceret og er altid godkendt efter dansk standard. Desuden går vi efter den miljøbevidste løsning hver gang.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit tømrerarbejde.
Vi hjælper altid gerne til med gode råd og idéer.