Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os for et godt tilbud - følg os også på FACEBOOK og LINKEDIN

Murerarbejde

Her hos Aarhus Murer og Tømrerforretning A/S står vi klar til at hjælpe dig med alt fra renovering til en hel ny opførsel af bygning 

Murerfaget kræver præcision og erfaring. To ting vi har masser af her hos AMTF. 

Vores murere arbejder med blandt andet mursten, mørtel, cement, beton mm. på en daglig basis og de har derfor rigtig god erfaring med byggearbejde og renovering både indendørs og udendørs. 

Står du og mangler en murer til en renovation af facaden på dit hus eller måske en ombygning af din udestue? Her hos Aarhus Murer og Tømrerforretning A/S kan vores murere klare både de stor og små opgaver i dit hjem eller på din arbejdsplads. Helt fra lægningen af én flise til det næste store lejlighedskompleks. 

 

Indendørs kan vi blandt andet sikre dit vådrum, støbe dine gulve eller opsætte dine fliser på både gulve og vægge. Udendørs kunne en opgave eventuelt være renovering af facade, anlæggelse af din terrasse eller lægning af tag. Vi udfører selvfølgelig mange forskellige opgaver, så giv os et kald hvis du vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig.

Vi sørger for at du får den bedste kvalitet

Hos Aarhus Murer og Tømrerforretning A/S er det vigtigt for os at bruge kvalitets materialer fra danske producenter. 

Vi går også meget op i at kunne levere varen til tiden, hvilket er derfor vi vælger at bruge så få leverandører som muligt til én opgave, for at højne produktgarantien for det enkelte produkt.

Her kan i få lidt inspiration og se eksempler på opgaver vi har og kan udføre:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på dit murerarbejde.
Vi hjælper altid gerne til med gode råd og idéer.