Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os for et godt tilbud - følg os også på FACEBOOK og LINKEDIN

Kommunikation & SoMe ansvarlig hos Aarhus Murer & Tømrerforretning A/S

Vi søger en studentermedhjælper til kommunikation og SoMe

Da vores nuværende Kommunikation og SoMe ansvarlige skal videre i praktik og studie, søger vi en til to nye medarbejdere til at varetage kommunikationsopgaver vedrørende sociale medier.

Håndværkerbranchen har længe været sløv til at komme på sociale medier. Siden julen 2019 har vi som virksomhed haft et ekstra stort fokus på at være synlige på sociale medier samt få opdateret alle vores projekter, så vores lidt over 1000 følgere kan følge med i vores hverdag.

Vi lægger ugentligt opslag op omkring vores hverdag og de projekter, som vores dygtige håndværkere varetager. Derudover arbejder vores virksomhed også aktivt med FN’s verdensmål, hvor vi gør en stor indsats for at forbedre byggebranchens aftryk på Co2-regnskabet. Et projekt, som du som kommunikationsmedarbejder får ansvaret for.

Tidligere har vi også arbejdet med sponsorater, såsom vores arbejde på Rosenholm slot og vores forskellige samarbejder med lokale Aarhus kunstnere.

 

Om dig:

  • Du læser en relevant uddannelse, for eksempel inden for kommunikation eller marketing. Gerne på bachelor-niveau.
  • Du behøver ikke have erfaring med at styre en virksomheds sociale medier, men du skal have personlig erfaring med Facebook, Instagram og LinkedIn, da det er de primære sider vi arbejder med.
  • Det er et plus hvis du har erfaring og/eller har lyst til at arbejde med vores hjemmeside (Umbraco). Men det er ikke et krav.

 

Mest af alt skal du være klar på at lære og tage ansvar. Indimellem involverer jobbet, at du tager en firmabil ud til projekter i Aarhus og tager billeder, samt snakker med håndværkerne omkring deres arbejde. Her skal du finde på tekst og grafisk opsætning, som passer til opslaget. Desuden skal du også opdatere vores hjemmeside med både nye og gamle projekter.

 

Stillingen er på vores kontor i Lystrup, hvor letbanen stopper bare 3 minutter herfra.
Arbejdsmængden ligger på 6 timer om ugen.
Opstart 1 september eller snarest muligt.

 

Om os:

Aarhus Murer & Tømrerforretning er drevet af Martin Lægdsmand og Kasper Bording, der begge er uddannede murere og har mange års erfaring i branchen.
I øjeblikket har Aarhus Murer & Tømrerforretning 25 ansatte, der både tæller kompetente murere og tømrere. Det betyder, at vi kan levere en høj kvalitet i alle slags murer- og tømreropgaver. 

Ved hovedentrepriser benytter vi os af vores store netværk i byggebranchen. Vores samarbejdspartnere tæller alt fra blikkenslagere og VVS-ere til malere og elektrikere, som vi efter mange års samarbejde ved kan levere håndværk i høj standard.
Vores ansatte er nøje udvalgt efter kompetencer, ansvarlighed, evne til samarbejde og entusiasme. Samtidig lever vi så vidt muligt op til et socialt ansvar ved at ansætte både flexjobbere, flygtninge og unge, der trænger til faste rammer. 

 

Hvis du er interesseret i stillingen så skriv en mail til Martin Lægdsmand på martin@amtf.dk med et CV samt motiveret ansøgning.

Vi lukker for ansøgninger d. 30 august, men holder samataler løbende, så send gerne din ansøgning så snart som muligt.