Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os for et godt tilbud - følg os også på FACEBOOK og LINKEDIN

HusTjek

Når du vil købe eller sælge hus

At købe og sælge et hus er en stor beslutning.

Vi har I flere år haft stor succes med at hjælpe og rådgive kunder inden hussalg eller huskøb.
Et beskedent timeforbrug er en god gevinst, inden du vil sælge et hus med måske fejl og mangler, som køber kan presse prisen ned med. 

Det er samtidig en god gevinst, hvis du ønsker at købe et hus, som du måske har forelsket dig i, men mangler en gennemgang af en helt uvildig konsulent, som hurtigt kan se fejl og mangler, som kan ende med at blive rigtig dyre og uoverskuelige.

Ønsker at sælge dit hus

Gennemgår vi huset inden tilstandsrapporten laves, Så ved du nøjagtigt, hvad der kan laves inden tilstandsrapporten bliver udfærdiget, og undgår herefter mange og uoverskuelige bemærkninger.

Når du vil købe et hus

Der er som regel lavet et huseftersyn. Resultaterne af huseftersynet vil være beskrevet i tilstandsrapporten. Vi gennemgår huset sammen med dig og gennemgår husets tilstand. Så ved du nøjagtigt, hvad der skal laves efter købet, og om dit hus-budget kan holdes inden for rammerne.

Hurtigt økonomisk overblik

Gennemgangen af huset er visuel, og vi vurderer bygningens tilstand ud fra det, vi umiddelbart kan se (synlige bygningsdele), og den eventuelle tilstandsrapport, hvis gennemgangen er til et huskøb. Vi foretager således ikke destruktive indgreb i bygningen, med mindre dette er aftalt med sælger.   

Samtidig giver vi så vidt muligt en cirkapris på stedet så du har en klar forestilling om, hvad det vil koste at få det lavet.  

Prisen på vores gennemgang afregnes med kr. 2.500,- inkl. moms i Østjylland og dækker konsulentbistand, gennemgang af tilstandsrapport, besigtigelse af ejendom, kørsel, telefonisk bistand, samt udarbejdelse af overslag.
Dette afregnes ved tidsbestilling via Mobilpay nr. 695353.

Vi har et fælles ønske med vore kunder

Vi ønsker at være prisbevidste, og derfor er det vigtigt for os, at kunden ikke køber mere rådgivning end denne har brug for - det er her det "skræddersyede" kommer ind. Vort kerneprodukt er nøjeregnende præcision. Men det siger sig selv at tidsforbruget står i forhold til præcisionen. Så går du i hustanker så kontakt os for mere information omkring et HUSTJEK af dit byggeprojekt.