Vi sidder klar på tlf. 60 60 07 60 - Kontakt os direkte her, og få et godt tilbud på din opgave! - følg os også på facebook

PERSONDATA- OG COOKIEPOLITIK

AMTF er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af disse. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til Persondatapolitikken for vores Kunde- og Markedsføringsregister (afsnit 1) samt gældende lovgivning. I afsnit 2 finder du vores cookiepolitik.

Persondatapolitik for vores Kunde- & Markedsføringsregister

 

Kontaktoplysninger

  • Virksomhed
    Aarhus Murer &Tømrer forretning ApS
    Møgelsgårdsvej 8b
    8520 Lystrup

  • Kontaktpersoner
    Martin Lægdsmand & Kasper Bording
    60 61 10 87 & 60 69 80 70
    martin@amtf.dk
    kasper@amtf.dk

 

Hvis data håndterer vi?

  • Kunders
  • Potentielle kunders
  • Hjemmesidebrugeres

 

Hvor får vi dataene fra?

  • Ved kunderelationer
  • Når du er i kontakt med os telefonisk, på e-mail eller fysisk
  • Ved udfyldning af kontaktformler på vores hjemmeside eller via facebook/msn
  • Eventuel udlevering af materiale direkte fra kunden af

 

Hvilke data håndterer vi?

Vi håndterer kun de data, du selv giver. For eksempel:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Email-adresse
  • Cpr-nummer
  • Adresse
  • Koder til SKAT, bank, lønbureau hvis du har givet os bemyndigelse hertil

 

Hvorfor håndterer vi dine data?

  • Håndtering alene for at kunde servicere og pleje aftalte kundeforhold

 

Hvem håndterer ellers dine data?

  • Officepakken (CRM system)
  • Microsoft Outlook (email udbyder)

 

Hvor længe håndterer vi dine data?

  • Vi opbevarer vores kunders oplysninger så længe en evt. kundeaftale er gyldig, herefter slettes alle data

 

Dine rettigheder

  • Ret til adgang
  • Ret til at begrænse
  • Direkte markedsføringsforbud
  • Ret til sletning
  • Mulighed for at klage

 

Hvordan beskytter vi dine data?

  • Vi beskytter din internetforbindelse (https)
  • Vi bruger en firewall
  • Vi begrænser adgang til dataene til de mennesker, der har brug for det
  • Vi tager lokal backup

 

1.1 Fortrolighedserklæring/informationsdokument

18/01/2018

Dette er en kombineret fortrolighedserklæring/informationsdokument for AMTF´s kunder, potentielle kunder, hjemmesidebrugere i overensstemmelse med artikel 10 og 24 i Personal Data Act (523/1999) og artikel 12 og 13 i EU's Data Protection Regulation (679/2016).

 

Os, registranten

Hej,

Tak for din interesse i vores produkter og services. For at kunne tilbyde dig disse har vi brug for nogle oplysninger om dig. Vi behandler disse oplysninger som vores egne - vi ønsker at være troværdige. I denne fortrolighedserklæring sigter vi efter at kommunikere, hvordan vi håndterer dine oplysninger, så gennemsigtig som muligt. Læs den igennem og kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål.

Med venlig hilsen

Martin Lægdsmand & Kasper Bording

 

Kontakt information

AMTF
CVR: 32 89 18 88
Møgelgårdsvej 8b
8520 Lystrup

Martin Lægdsmand & Kasper Bording
Indehavere
+ 45 60 61 10 87 & 60 69 80 70
martin@amtf.dk
kasper@amtf.dk
www.amtf.dk

 

Dig, den registrerede

  • Kunde
  • Potentielle kunde
  • Hjemmesidebruger

 

1.2 Formål med håndteringen af personlig data

Den registrerede

Formål

Begrundelse

Kunder

Aktivering af kundeservice-kontakt og vedligeholdelse af kundeforhold

Legitim interesse

Potentielle kunder

Kontaktforespørgsler

Legitim interesse

Hjemmesidebrugere

Aktivering af kundeservice-kontakt

Legitim interesse

 

1.3 Den lagrede information

Følgende informationer kan blive lagret i vores register, men kun hvis du selv oplyser dem:

Information

Kunder

Potentielle kunder

Hjemmeside-brugere

Formål med håndtering

Navn

Identifikation/kommunikation

Telefonnummer

()

Kommunikation

Email-adresse

Kommunikation

Ansættelsessted

()

Håndtering af kundeforhold/målrettet markedsføring

Cpr-nummer

()

(-)

Håndtering af kundeforhold

(✓) = Ikke nødvendige oplysninger

 

1.4 Håndteringens varighed

Personoplysninger på kunder behandles som regel, så længe den kundeaftale, som kræver informationerne, er gyldig. Vi registrerer oplysningerne, efterhånden som vi får dem fra dig og opdaterer dem ud fra, hvad du informerer os om.

Vores kunde- og marketingregister fjerner unødvendige personlige oplysninger hvert tredje (3) år.

Personlige oplysninger gemmes ikke på vores domæne.

 

1.5 Dine rettigheder

 

Du har følgende rettigheder.

Bemærk: Alle slags henvendelser vedrørende dine data og vores håndtering af disse skal foretages til martin@amtf.dk eller kasper@amtf.dk

Ret til adgang og berigtigelse

Du har ret til at kontrollere de personlige oplysninger, vi har opbevaret om dig. Hvis du opdager eventuelle unøjagtigheder eller udeladelser i dine data, kan du bede os om at rette informationerne.

Ret til at begrænse håndteringen

Du har til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod håndteringen af dine personlige oplysninger, hvis du føler, at vi har håndteret dine personlige oplysninger ulovligt, eller hvis du mener at der er visse personlige oplysninger, som vi ikke har ret til at behandle.

Direkte markedsføringsforbud

Du har til enhver tid ret til at forbyde os at bruge dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål. Vi hverken sælger eller videregiver dine personlige oplysninger til andre, med henblik på, at de kan bruge disse i marketingøjemed.
Vi kan købe onlineannoncering på for eksempel Facebook og Google. Disse virksomheder modtager dog aldrig dine personlige oplysninger. Ved annoncering vil markedsføringen være baseret på cookies og ikke på informationer givet til virksomhederne. Se afsnittet om cookies for flere detaljer.

Ret til sletning

Hvis du ikke mener, at håndteringen af dine data er nødvendig, har du ret til at anmode os om at fjerne dataene. Vi behandler din anmodning, hvorefter vi enten sletter dine data, eller giver dig en begrundelse for, hvorfor vi ikke kan slette dine data. Hvis du er uenig i vores beslutning, har du ret til at indgive en klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk. Du har også ret til at kræve, at vi begrænser behandling af de omstridte data indtil sagen er opklaret.

Mulighed for at klage

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet på mail: dt@datatilsynet.dk hvis du føler, at vi er i strid med den gældende lov om beskyttelse af personlige informationer, når vi håndterer dine data.

  

1.6 Informationskilder

Personlige informationer kan indhentes ved salg, når du er i kontakt med os på telefon eller mail, når du møder en af vores medarbejdere fysisk og udveksler informationer, når du tilmelder dig vores nyehdsbrev eller når du udfylder kontaktformularer på vores hjemmeside.

Vores hjemmeside er målrettet et generelt publikum og vi indsamler ikke bevidst oplysninger fra personer under 18 år.

 

1.7 Overførsel af oplysninger

Data kan selektivt overføres til brug i målrettede tredjeparts marketingkampagner. Ejerskabet af dataene overføres ikke til tredjeparten, og tredjeparten har ikke ret til at anvende informationsmandatet til bredere brug.

Dataene vil desuden blive delt med dataprocessorer til opbevarings- og service formål. Vi har sørget for, at alle vores serviceudbydere overholder lovgivningen om beskyttelse af personlige oplysninger.

Vi bruger jævnligt følgende serviceudbydere:

  • Officepakken (kundedatabase)
  • Microsoft Outlook (e-mail korrespondancer)

 

1.8 Overførsel af oplysninger uden for EU

Vi har så vidt muligt valgt at benytte sikre, europæiske datacentre til at gemme dine data.

Nogle af ovennævnte tjenesteudbydere kan dog vælge at sikkerhedskopiere dine data til USA. Dataene sikkerhedskopieres for at beskytte dem i tilfælde af servernedbrud.

Hvis tjenesteudbydere sikkerhedkopierer data til USA, har vi sørget for, at de har tilsluttet sig det såkaldte "EU-USA" Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/list), der er designet til at beskytte behandlingen af europæiske data i USA.

 

1.9 Principper for registreringsbeskyttelse

Sikker håndtering af dine personlige data er vigtig for os.

Vi benytter følgende sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine data:

  • Adgang til de benyttede registre kræver indtastning af brugernavn og adgangskode. Registrene er også beskyttet af firewalls og andre tekniske midler.
  • Oplysningerne i vores registre er tilgængelige for, og kun tilladt at bruge af, visse forudbestemte registrerede ansatte.
  • Brugen af registrene er beskyttet af brugerspecifikke adgangskoder og brugsrettigheder.
  • Registrene er placeret på kun udvalgte computere i lukket kontorrum, hvor der ikke er adgang for uautoriserede personer.
  • Registrene sikkerhedskopieres regelmæssigt.


2. Vores brug af cookies og analyseværktøjer på www.az-b.dk

 

2.1 Om cookies

Vores hjemmeside anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer og kan overføre information via din browser for at identificere eller bevise ægtheden af computeren eller brugeren (anonymt). Cookies kan desuden bruges til statistisk analyse af vores hjemmeside, og dermed til at udvikle den så den matcher de besøgendes behov og interesser. Vi benytter både midlertidige session cookies, der slettes, når du lukker din internetbrowser samt permanente cookies, der gemmes på din computers harddisk. En cookie er ikke i stand til at indhente oplysninger fra din computer og kan heller ikke bære virus eller andre skadelige programmer. Alle indsamlede oplysninger er desuden anonyme, og kan ikke knyttes til en bestemt person.

 

2.2 Blokering af cookies

De fleste browsere accepterer cookies som standard. Du kan dog til hver en tid ændre indstillingerne, hvis du ikke længere ønsker at lagre cookies på din computer. Vær opmærksom på, at dette kan gå ud over kvaliteten af dit besøg på vores hjemmeside. Læs venligst manualen til din browser for yderligere vejledning.

  • Manual til Internet Explorer findes her
  • Manual til Mozilla findes her
  • Manuel til Chrome findes her
  • Manual til Safari findes her

 

2.3 Cookies på www.amtf.dk

Cookie

Hvad lagres

Hvem behandler informationen

newscookie

Det er vigtigt for os at vide, at du har afvist vores nyhedsbrev-pop’up, så vi ikke viser dig den igen og igen

AMTF

cookie-agreed

Det er vigtigt for os at vide, at du har accepteret vores brug af cookies, så du ikke bliver bedt om at godkende gentagne gange

AMTF

_hjIncludedInSample

Denne sessionscookie fra Hotjar følger dig rundt på vores hjemmeside, så vi kan se hvilke sider du besøger (anonymiseret). Således kan vi optimere vores hjemmeside så den matcher vores brugeres behov

Hotjar Ltd

_gat_UA-89673191-1
_ga
_gid
_gat_UA-111452581-1

Også Google Analytics hjælper os med at følge med i, hvad vores besøgende foretager sig på vores side og hvor i landet vores besøgende kommer fra (anonymiseret).

Google Inc.

test_cookie

Denne cookie tester om du tillader cookies således at Google kan vise dig relevante annoncer fra os på andre sider

DoubleClick (Google Inc.)

fr

Denne cookie bruges af Facebook for at levere relevante annoncer fra os på Facebook

Facebook, Inc.

BizoID
lang
lidc
UserMatchHistory
bcookie
bscookie

Denne cookie bruges af LinkedIn for at levere relevante annoncer fra os på LinkedIn

LinkedIn

 

2.4 Analyseværktøjer

Som det fremgår af vores cookies kan vi benytter  os af to analyseværktøjer, som hjælper os med at analysere hvad vores besøgende foretager sig på vores hjemmeside, således vi kan optimere vores hjemmeside til disses behov. Begge analyseværktøjer anonymiserer brugernes informationer ved at fjerne dele af IP-adressen. Vi benytter os af:

  • Google Analytics(leveret af Google Inc.), for at gøre det muligt for os (a) at udføre statistiske analyser af f.eks. antal besøgende, information om lokalitet og lignende for at lære om vores besøgende og (b) at forbedre hjemmesidens brugervenlighed, f.eks. på grundlag af trafikmålinger på hjemmesiden
  • Hotjar(leveret af Hotjar Ltd.), for at få et samlet billede af, hvordan tilfældigt udvalgte besøgende bruger vores hjemmeside. Dette vises i heatmaps og optagelser af skærmen.

 

Hotjars persondatapolitik for besøgende:

  • Besøgende får en unik brugeridentifikation, UUID, så Hotjar kan holde styr på tilbagevendende besøgende uden at påberåbe sig personlige oplysninger, som f.eks. IP-adressen.
  • IP-adresser til besøgende er altid anonymiseret, før de gemmes. Vi sætter den sidste oktet af IPv4-adresser, alle forbindelser til Hotjar laves via IPv4, til 0 for at sikre, at den fulde IP-adresse aldrig bliver skrevet til disk. Hvis en besøgendes IP-adresse fx er 1.2.3.4, gemmes den som 1.2.3.0. De første tre oktetter af IP-adressen bruges kun til at bestemme den besøgendes geografiske placering.
  • Når der laves optagelser at besøg på en hjemmeside, ignorerer Hotjar automatisk tastetrykdata på adgangskodefelter og betalingsfelter. Vi tilbyder også mulighed for manuelt at undertrykke data på specifikke inputfelter eller på side-tekst, der indeholder e-mailadresser / numre. I begge tilfælde når dataene aldrig vores servere.
  • Læs mere her.

 

2.5 Links på vores hjemmeside

I de tilfælde, hvor vores hjemmeside henviser til tredjeparters hjemmesider, skal linkene udelukkende ses som forslag. Vi har ingen kontrol over indholdet på disse hjemmesider, og tager ikke ansvar for dem eller for det tab eller den skade, der måtte opstå som følge af brugen af dem.

  

2.6 Intellektuelle ejendomsrettigheder

AMTF er ejer eller licenshaver af alle intellektuelle ejendomsrettigheder på www.amtf.dk og i materialet, som er offentliggjort herpå. Disse er bl.a. beskyttet af copyrights, varemærkerettigheder og aftaler verden over. Du må gerne udskrive en kopi og hente uddrag fra indholdet til personligt brug. Du må også gerne henvise andre til materialer udgivet på vores websted.

Du må ikke ændre trykte eller digitale kopier af det materiale, du har udskrevet eller downloadet, og du må ikke bruge nogen illustrationer, fotografier, video- eller lydsekvenser eller grafik separat fra den ledsagende tekst.

Vores status (og den gør sig gældende for alle identificerede bidragsydere) som ophavsmænd til materiale på vores websted skal altid krediteres.

Du må ikke bruge nogen dele af materialerne på vores hjemmeside til kommercielle formål uden at have en licens fra os eller vores licensgivere.

Hvis du udskriver, kopierer eller downloader en del af vores hjemmeside i strid med disse brugsbetingelser, ophører din ret til at bruge vores websted straks, og du skal efter eget valg enten returnere eller ødelægge eventuelle kopier af de materialer, du har lavet.

 

3. Ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre eller slette denne politik uden forudgående varsel. Vi vil til enhver tid have den aktuelle version af vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger og cookies liggende på vores hjemmeside.

 

Version 1.1 - November 2018